Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

” Kush prej njerëzve e meriton më shumë bamirësine(në cdo gjë) time?

” Kush prej njerëzve e meriton më shumë bamirësine(në cdo gjë) time?

E dashura Nënë⚘
Profetin (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) e pyetën:
” Kush prej njerëzve e meriton më shumë bamirësine(në cdo gjë) time?”
-I tha: “Nëna jote!”
E pyeti prap :” Po pastaj?”
-i tha: “Nëna jote!”
E pyeti prap: “Po pastaj?”
-I tha :”Nëna jote!”
E pyeti prap:”Po pastaj?”
-i tha:”Babai yt!”
…..
Po ashtu Profeti ka thënë se Xhenneti i njeriut është nën këmbëve të Nënës.⚘
Feja Islame e ngriti nënën në pozitën dhe gradën me të lartë të respektuar prej njerëzve mbi tokë.⚘

(Visited 117 times, 1 visits today)