Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush po shpërndan Kuranin në Prishtinë?

Kush po shpërndan Kuranin në Prishtinë?

Kurani prishtine

Një grup i të rinjve gjatë ditës së Mërkurë ka shpërnda falas librin e shenjtë Kuranin në sheshin Nënë Tereza”, të kryeqytetit tonë Prishtinës.
Rreth 1000 kopje janë shpërnda për pak minuta, pasi interesimi ishte tepër i madh. Pati edhe të huaj që morën Kuranin, interesim shprehën edhe ushtarët e KFOR-it, Italian.

Kjo shpërndarje është donacion i Myslimaneve te Gjermanisë, ku në këtë shtet janë shpërndarë më se 10 milion kopje, si dhe ne vende tjera të Evropës. Iniciues i kësaj është, Piere Vogel, një gjerman i cili para disa viteve është konvertuar ne Islam.

kurani

(Visited 103 times, 1 visits today)