Quinta-feira, 12/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush ka brenga, halle dhe probleme të ndryshme ne keto nete te bekuara

Kush ka brenga, halle dhe probleme të ndryshme ne keto nete te bekuara

Kush ka brenga, halle dhe probleme të ndryshme dhe nuk e lut Allahun në këto netë të bekuara që Ai t’ia largoj dhe lehtesoj ato, është e ngjashme me atë i cili e ka ujin pranë dhe është shumë i etur, por nuk pin ujë.
Hoxhë Musli Zymberi

(Visited 77 times, 1 visits today)
Top