Terça-feira, 21/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush jane armiqte e njeriut?

Kush jane armiqte e njeriut?

armiqte e njeriut

Armiqte e njeriut jane:

1- Dunjaja.
2- Shejtani.
3- Nefsi (shpirti) i tij.


Nga dunjaja ruaju, duke u treguar i panevojshem ndaj saj. Nga shejtani ruaju, duke i kundershtuar urdherat e tij dhe nga nefsi (shpirti) yt ruaju, duke i braktisur epshet.

[Jahja bin Muadh].

(Visited 120 times, 1 visits today)
Top