Quinta-feira, 3/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush i thote keto 100 here ka keto shperblime

Kush i thote keto 100 here ka keto shperblime

Pejgamberi alejhis-selam ka thene:”Kush thote:

LA ILAHE ILALLAHU VAHDEHU LA SHERIKE LEHU LEHUL MULKU VE LEHUL HAMDU VE HUVE ALA KUL-LI SHEJIN KADIR

perkthimi-(Nuk ka Zot tjeter pos ALL-LLAHUT i CILI eshte NJE dhe i CILI nuk ka rivale,ATIJ i takon sundimi dhe falenderimi,AI ka fuqi mbi cdo gje)100 here ne dite,shperblehet sikur t’i kete liruar 100 rober,i shkruhen 100 sevape(te mira),i fshihen 100 gjynahe(gabime),i mbrojtur eshte prej shetanit deri ne mbremje.Askush nuk ka vepruar me mire se se ky person me perjashtim te atij qe e perdor kete lutje me shpesh se ai.

Poashtu Muhamedi a.s ka thene:

Kush thote:

SUBHANALL-LLAHI VE BIHAMDIHI
100 here ne dite i fshihen gabimet po edhe nese jane sa shkumba e detit.

Gjithashtu kush hote cdo dite fjalen ”SUBHANALL-LLAH” 100 here ne dite ALLAHU XHELE SHANUHU i fshihen gjynahet
Lutja tjeter eshte kush thote ”LA I LAHE IL-LALLAH MUHAMED RESULULL-LLAH”
100 ne dite i falen gjynahe dhe i shkruhen sevape
Lutja tjeter eshte kush thote”EL HAMDU-LIH-LAH”

(Visited 466 times, 1 visits today)
Top