Domingo, 16/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush i nënçmon pushtetarët, atij i humb DunjajaKush i nënçmon pushtetarët, atij i humb Dunjaja

Abdullah ibnul Mubarak, All-llahu e mëshiroftë, ka thënë:

“Kush i nënçmon dijetarët, atij i humb Ahireti,
kush i nënçmon pushtetarët, atij i humb Dunjaja,
kush i nënçmon vëllezërit, atij i humb burrëria dhe respekti.”

(Visited 86 times, 1 visits today)
Top