Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush i bën këto punë Allahu Teala do Tja kthej në të njëjtën mënyrë

Kush i bën këto punë Allahu Teala do Tja kthej në të njëjtën mënyrë

Kush i bën këto punë Allahu Teala do Tja kthej në të njëjtën mënyrë

Ka thënë Ibn El kajjim – rahimehullah: Allahu e mëshiroftë

” Ai që sillet me butësi me roberit e Allahut, Allahu do të jetë i butë me të.
Ai që është i mëshirshëm me roberit e Allahut, Allahu do të jetë i Mëshirshëm me të.
Ai që vepron mirë ndaj tyre, Allahu do të Veproje mire ndaj tij.
Ai që është bujar me ta, Allahu do te jetë Bujar me të.
Ai që u bën dobi, Allahu do t’i beje dobi.
Ai që ua mbulon te metat, Allahu do t’ia Mbulojë atij.
Ai që ua ndalon khajrin e Allahut, Allahu do t’ia Ndalojë atij.
Në atë menyre që sillet me krijesat në atë mënyre do te sillet Allahu me të, në dynja dhe Akhiret.”

(” El uabilu es sejb”, 31/54)

(Visited 625 times, 1 visits today)
Top