Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush ha mjaltë se paku tre here në muaj ?

Kush ha mjaltë se paku tre here në muaj ?

Përveç që është ilaç i mirë për shumë sëmundje, ai përdoret edhe për parandalimin e sëmundjeve. Është laksativ, kthen oreksin e humbur, e forcon imunitetin, zbut dhe freskon flokët, përshpejton rritjen e tyre, forcon të pamurit, fërkimi i dhëmbëve me mjaltë i zbardh ata dhe nëse përdoret për shpëlarjen e gojës e forcon mishin e dhëmbëve. Mjalti gjithashtu e ndihmon metabolizmin, ka veti të madhe ushqyese etj.
Ibën Maxhxhe ka shënuar një hadith te cilin e ka treguar Ebu Hurejre, (All-llahu qofte i kënaqur me te!), ku tregohet se i Dërguari i All-llahut , s.a.v.s., ka thene:
“Kush ha mjaltë se paku tre here në muaj nuk do te vuaj nga sëmundje te rënda”

(Visited 159 times, 1 visits today)
Tags:
Top