Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush e thotë këtë lutje tri herë në mëngjes dhe tri në mbrëmje, nuk i bëhet dëm asgjë

Kush e thotë këtë lutje tri herë në mëngjes dhe tri në mbrëmje, nuk i bëhet dëm asgjë

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: ” Kush e thotë këtë lutje tri herë në mëngjes dhe tri në mbrëmje, nuk i bëhet dëm asgjë:
“Bismil-lahil-ledhi la jedur-ru mea-ismihi shejun fil-erdi ve la fis-semai ve huves-semiul-alim”
(Me emrin e Allahut pranë emrit të të Cilit nuk të bën dëm asgjë në tokë e as në qiell. Ai është që shumë dëgjon dhe që di çdo gjë.)

(Visited 853 times, 1 visits today)
Top