Quinta-feira, 18/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush e thotë këtë dhikër tri herë kur të gdhijë dhe tri herë kur të ngryset, atij njeriu nuk do t’i bëjë dëm asgjëKush e thotë këtë dhikër tri herë kur të gdhijë dhe tri herë kur të ngryset, atij njeriu nuk do t’i bëjë dëm asgjë

Profeti صلى الله عليه وسلمka thënë: “Kush e thotë këtë dhikër tri herë kur të gdhijë dhe tri
herë kur të ngryset, atij njeriu nuk do t’i bëjë dëm asgjë”

Bismil-lãhil-ledhĩ lã jeḍurr-rru me’asmihi shej’un fil erḍiwe lã fissemãi
we huwes-Semĩ’ul ‘Alĩm. (tri herë).
(Kërkoj mbrojtje me emrin e Allahut nga çdo keqbërës, emër ky me
përmendjen e të cilit nuk mund të bëjë dëm asgjë në tokë dhe asnjë
sprovë që zbret nga qielli! Allahu është ai i Cili i dëgjon të gjitha
thëniet dhe i di të gjitha gjendjet!).

(Visited 384 times, 1 visits today)
Top