Segunda-feira, 10/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush e thote 10 here kulhuvallahu ehad ,Allahu ta ndërton një pallat në xhenet

Kush e thote 10 here kulhuvallahu ehad ,Allahu ta ndërton një pallat në xhenet

Çdo ditë ti ndërton nga një pallat në xhenet. Lexo suren Ihlas (Kulhuvallahu ehad…) 10 herë në ditë dhe çdo ditë Allahu ta ndërton një pallat në xhenet. Muhamedi salallahu alejhi ve selem thotë: “Kush lexon “Kulhuvallahu ehad” dhjetë herë, i ndërtohet një pallat në xhenet.” (Shënon Daremiu, 3429, është mursel.)

Kush e thotë Kulhuvallahun 10 herë – Hoxhë Bekir Halimi

Kush e thotë Kulhuvallahun 10 herë – Hoxhë Bekir Halimi

Gepostet von Audionur am Sonntag, 2. September 2018

(Visited 2,313 times, 1 visits today)
Top