Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Kush e blen nënën time?

Kush e blen nënën time?

nena

KUSH E BLEN NËNËN TIME (?)

Në natën e martesës, nusja i flet dhëndrrit në vesh që ai nënën e tij ta largoj nga podiumi (vend i ngritur si skenë), sepse nuk i pëlqente asaj!
Dhëndrri e mori mikrofonin dhe tha: “Kush po e blen nënën time?”
U çuditën të pranishmit në sallë me sjelljen e tij, dhe këtë ai e përsëriti tre herë.
Pas kësaj e hodhi unazën dhe tha: “Unë e blej nënën time”.
U kthye në drejtim të nuses dhe e lajmëroi se ajo tanimë është e shkurorëzuar, dhe tha: Unë e blej nënën time, e mori atë dhe u largua nga salla.
Në vendin e tij u përhap tregimi dhe qëndrimi i tij, më pas erdhi një njeri tek ai dhe i tha: Unë nuk gjej burrë më të mirë se sa ti, për vajzën time, kështu që e martoi vajzën e tij ne të, pa harxhime materiale.

O ALLAH, BËJI NËNAT TONA NGA BANORET E XHENETIT.
AMIN

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi

Tags: