Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush e agjeron Ramazanin – me besim dhe shprese ne shperblimin e Allahut – i falen gjynahet qe ka kryer

Kush e agjeron Ramazanin – me besim dhe shprese ne shperblimin e Allahut – i falen gjynahet qe ka kryer

Tregon Ebu Hurejra se i Derguari i Allahut (sal-lallahu alejhi ue sel-lem) ka thene:
“Kush e agjeron Ramazanin – me besim dhe shprese ne shperblimin e Allahut – i falen gjynahet qe ka kryer.
Kush falet naten e Kadrit – me besim dhe shprese ne shperblimin e Allahut – i falen gjynahet qe ka kryer “. . Buhariu dhe Muslimi

Muaji i Ramazanit në të cilin zbriti Kurani udhëzim për njerëzit, sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i saj nga rruga e shtrembër, këdo që e gjen ky muaj le ta agjërojë atë” Suretu El-Bekare: 185

(Visited 55 times, 1 visits today)
Top