Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush e agjeron Ramazanin dhe kush falet naten e Kadrit i falen gjynahet qe ka kryer

Kush e agjeron Ramazanin dhe kush falet naten e Kadrit i falen gjynahet qe ka kryer

Tregon Ebu Hurejra se i Derguari i Allahut (sal-lallahu alejhi ue sel-lem) ka thene:
“Kush e agjeron Ramazanin – me besim dhe shprese ne shperblimin e Allahut – i falen gjynahet qe ka kryer.
Kush falet naten e Kadrit – me besim dhe shprese ne shperblimin e Allahut – i falen gjynahet qe ka kryer “. . Buhariu dhe Muslimi.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top