Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush e agjëron Ramazanin dhe falet në të (teravit)

Kush e agjëron Ramazanin dhe falet në të (teravit)

Nga Ebu Hurejra, ka thënë: I Dërguari i Allahut (Paqja dhe lavdërimi i Allahut qoftë me të) ka thënë: “Kush e agjëron Ramazanin dhe falet në të (teravit) duke qenë besimtar dhe duke shpresuar në shpërblimin (e Allahut), do ti falen atij gjynahet që ka bërë më parë. Ai i cili fal namaz nate në natën e Kadrit, duke qënë besimtar e duke shpresuar në shpërblimin (e Allahut), do ti falen atij gjynahet që ka bërë më parë.” (Sahih)

(Visited 61 times, 1 visits today)
Top