Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit

Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit

kURANI

Prej Ebu Hurejres [radijallahu anhu] transmetohet se Pejgamberi [sal-lallahu alejhi ve sel-lem] ka thënë:

– Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit le ta nderojë mysafirin.
– Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit le të mbajë lidhje të mira me farefisin e tij.
– Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit le të thotë fjalë të dobishme ose le të hesht.

(Transmetojnë Abdullah bin Imam dhe Ahmedi në Zevaidin e tij me sened të mirë)

(Visited 100 times, 1 visits today)
Tags:
Top