Sábado, 7/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit

Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit

Ebu Hurejra (RadijAllahu anhu) transmeton se i Dërguari i Allahut ( _SalAllahu alejhi ue selem_) ka thënë:
“ *Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit, nëse do të flasë le te flasë mirë ose në të kundërt le të heshtë*!.
*Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit duhet të respektojë fqinjin e tij*.
*Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit duhet të respektojë musafirin e tij* ”
Transmeton Buhariu dhe Muslimi.

 

(Visited 104 times, 1 visits today)
Top