Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kurora e të qenurit i qetë dhe i rehatshëm

Kurora e të qenurit i qetë dhe i rehatshëm

Kurora e të qenurit i qetë dhe i rehatshëm

La haule ve la kuvete il-la bil-lahi

(Nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut)

(Visited 156 times, 1 visits today)
Top