Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kurora e mburojës dhe mbrojtjes

Kurora e mburojës dhe mbrojtjes

Kurora e mburojës dhe mbrojtjes

Bismil-lahil-ledhi la jedur-ru me’a-ismihi shej’un fil-erdi ve la fis-semai ve huves-semiul-alim

(Me emrin e Allahut pranë emrit të të Cilit nuk të bën dëm asgjë në tokë e as në qiell, Ai është që shumë dëgjon dhe që di çdo gjë).

(Visited 345 times, 1 visits today)