Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kurdo që realizohet devoshmëria, ke për të parë vetëm mirësi!

Kurdo që realizohet devoshmëria, ke për të parë vetëm mirësi!

Kurdo që realizohet devoshmëria, ke për të parë vetëm mirësi!

Biri im! Kurdo që arrin devoshmërinë, ke për të parë vetëm mirësi! Njeriu i devotshëm nuk punon për t’u dukur tek njerëzit dhe nuk ekspozohet në ato gjëra që e dëmtojnë fenë e tij.

Ai që kujdeset për kufijtë e Allahut, Allahu ka për ta ruajtur atë. I dërguari i Zotit (alejhi selam) i tha ibn Abasit (Allahu qoftë i kënaqur prej tij): “Kije ndërmend Allahun sepse Ai do të të ruajë ty; kije ndërmend Allahun dhe Atë do ta gjesh para teje (do të mbrojë dhe do të ndihmojë).”

“Porosi të çmuara djalit”

(Visited 175 times, 1 visits today)