Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur’ani i zbriti …

Kur’ani i zbriti …

Kur’ani i zbriti Melekut Xhibril, u be me i miri melek.

Kur’ani zbriti ne muajn Ramazan, u be me i miri muaj.

Kur’ani zbriti ne naten e Kadrit, u be me e mira natë.

Kur’ani i zbriti Pejgamberit Muhammed alejhi selam, u me be me i miri pejgamber.

Kur’ani i zbriti Ummetit te Muhammedit alejhi selam, u be Ummeti me i mire i njerezimit.
Ju (besnikët e Kur’anit) jeni njerëzit më të mirë nga i gjithë populli që janë paraqitur ndonjëherë:( Ali Imran 110)

Per Zotin, nuk ndodh qe ky Kur’an te zbrese ne ndonjeren prej zemrave tona e te mos behet me i miri prej nesh!

“Me i miri prej jush eshte ai qe e meson Kur’anin dhe ua meson te tjerve.”
Hadith:(Buhariu, Imam Ahmedi, Ebu Davud,
Tirmidhiu, Ibn Hibban etj)

(Visited 28 times, 1 visits today)
Top