Domingo, 29/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Kur vdes zemra jote?

Kur vdes zemra jote?
Kur vdes zemra jote?

Kur të shtohen problemet dhe brengat.

Kur qesh pa shkak.

Kur e humb besimin tek ata që janë rreth teje.

Kur harron përmendjen e Allahut.

Kur e humb shpresën nga mëshira e Allahut.

Kur nuk gjen zgjidhje racionale për problemet e tua.

Kur ndjen urrejtjen e të tjerëve ndaj teje.

Kur tallesh gjatë kryerjes së ibadeteve, dhe me obligimet e Zotit.

Kur vonohesh në kryerjen e adhurimeve.

Kur nuk gjen një mik që do ta mbushte vetminë tënde.

Kur nuk je i çiltër me vetvetën për mëkatet e tua.

Kur nuk gjen një shok të sinqertë.

Kur beson se nuk ka vend për ty në këtë botë.

Kur nuk lexon Kur’anin dhe harron mësimet e tij.

Kur nuk ia paraqet dobësinë e fuqisë tënde Allahut te Madheruar.

Kur të keqen e kthen me të keqe, dhe të mirën e kthen me të keqe.