Sábado, 4/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KUR VAPA KËRKON UJË!

KUR VAPA KËRKON UJË!

KUR VAPA KËRKON UJË!
Pejgamberi a.s.na ka porositë që uji të pihet ulurë,dhe me ndërprerje tre herë,duke e filluar me Bismilah dhe kryer me El-hamdulilah..!
se ujin e ke pi me bismilah,dhe e ke përfunduar me Elhamdulilah,atëherë ky ujë përderisa është në trupin tëndë,ti nuk do të bëjsh ndonjë mëkat.
PSE ULUR?
Nëse ulesh dhe pinë ujë,atëherë uji i largon nga trupi yt të gjitha fundrinat dhe mbetjet e dëmshme në organizëm,ndërto i largon edhe mbetjet që shkaktojn gurët në veshka!
PSE TRE HERË?
Sa herë që e pijm ujin dhe marrim frymë,atëherë trupi thithë oksigjen dhe nga oksigjeni merr insulinë,e cila trupin e mbron nga sëmundja e sheqerit.!

(Visited 66 times, 1 visits today)
Top