Domingo, 16/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur ti je ne gjumë,ndoshta ne dyert e qiellit, trokasin me dhjetera dua,që të dedikohen tyKur ti je ne gjumë,ndoshta ne dyert e qiellit, trokasin me dhjetera dua,që të dedikohen ty

Kur ti je ne gjumë,ndoshta ne dyert e qiellit, trokasin me dhjetera dua,që të dedikohen ty:

-Nga i varfëri,të cilin e ke ndihmuar.
-Nga i urituri,të cilin e ke ushqyer.
-Të pikelluarin të cilin e ke disponuar.
-Vellau,të cilit i ke buzëqeshur.
-Dertliut,të cilit i ke larguar brengat.
Mos e lesho asnjë vepër të mirë që të ikë prej teje dhe ke mundësi ta bésh.

Ibn Kajjim el Xheuzijj

(Visited 422 times, 1 visits today)
Top