Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur të vijë muaji Ramazan, hapen dyert e xhenetit

Kur të vijë muaji Ramazan, hapen dyert e xhenetit

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Kur të vijë muaji Ramazan, hapen dyert e xhenetit, mbyllen dyert e zjarrit dhe lidhen shejtanët”.

Allahu thotë: “O besimtarë! Ju është urdhëruar agjërimi, ashtu si u ishte urdhëruar atyre para jush, që të mund të ruheni nga të këqijat.” (El-Bekare:183).

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Kush agjëron Ramazanin me bindje dhe përkushtim, Allahu do t’ia falë mëkatet e mëparshme”.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top