Sábado, 16/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur të shtohen problemet dhe brengat ?

Kur të shtohen problemet dhe brengat ?

 

 

Kur të shtohen problemet dhe brengat?

Kur qesh pa shkak.

Kur e humb besimin tek ata që janë rreth teje.

Kur harron përmendjen e Allahut.

Kur e humb shpresën nga mëshira e Allahut.

Kur nuk gjen zgjidhje racionale për problemet e tua.

Kur ndien urrejtjen e të tjerëve ndaj teje.

Kur tallesh me aftësitë e të tjerëve dhe mendimet e tyre.

Kur vonohesh në kryerjen e adhurimeve.

Kur nuk gjen një mik që do ta mbushte vetminë tënde.

Kur nuk je i çiltër me vetveten për mëkatet e tua.

Kur nuk gjen një mik të sinqertë.

Kur beson se nuk ka vend për ty në këtë botë.

Kur nuk lexon Kuranin dhe harron mësimin e tij.

Kur nuk ia paraqet dobësinë e fuqisë tënde Allahut.

Kur të keqen e kthen me të keqen dhe të mirën e kthen me të keqen.

(Visited 167 times, 1 visits today)
Tags:
Top