Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur të errësohet bëjeni këtë

Kur të errësohet bëjeni këtë

Kur të errësohet bëjeni këtë

Buhariu shënon transmetimin:

“ Kur të errësohet, kur t’ju zëjë nata, tuboni dhe mbroni fëmijët, sepse atëherë shejtanët lëshohen në tokë. Kur të kalojë një orë, atëherë lejoni, kyçne derën dhe përmendnie emrin e All-llahut. Shejtani nuk i çelë dyert e kyçura”.

Nuk mund t’i hapin dyert e mbyllura duke përmendur emrin e All-llahut.

(Visited 184 times, 1 visits today)
Top