Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur te bje shi thuaje kete lutje dhe lutu me lutje te tjera

Kur te bje shi thuaje kete lutje dhe lutu me lutje te tjera

Allahumme sajjiben nafi’an
O Allah, bëje këtë shi të begatshëm, e të dobishëm!
Buhariu.

Allahumme eskina gajthen mugithen meri’en meri’an gajre darrin axhilen gajre axhili.
O Allah, të lutem na lësho shi të këndshëm, freskues, të dobishëm e jo të dëmshëm, të menjëhershëm e jo të vonuar.
Saktësoi Albani.

Allahumme egithna, Allahumme egithna, Allahumme egithna.
O Allah, na lësho shi! O Allah, na lësho shi! O Allah, na lësho shi!
Buhariu dhe Muslimi.

Allahumme iski ibadek, ue behaimek uenshur rahmetek ue ahji beledekel-mejjit.
O Allah, begatoji me ujë robërit e Tu dhe gjallesat e Tua, shpërndaje mëshirën Tënde dhe gjallëroje këtë vendin Tënd të vdekur!
Saktësoi Albani

(Visited 547 times, 1 visits today)