Segunda-feira, 6/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KUR SHEH ËNDËRR TË KEQE

KUR SHEH ËNDËRR TË KEQE
  1. Fryn lehtë nga e majta (tri herë).[1]
  2. T’i kërkosh Allahut të të mbrojë nga shejtani dhe nga sherri i asaj që pe në ëndërr (duke thënë tri herë: E’ũdhu bil-lãhi minesh-shejṭãnirr-rraxhĩm we min sherri mã ra’ejtu).[2]
  3. Të mos ia tregosh ëndrrën askujt.[3]
  4. Të ndërrosh krahun nga po flije.[4]
  5. Të çohesh të falësh namaz, nëse dëshiron.[5]

[1]Muslimi.

[2]Muslimi.

[3]Muslimi.

[4]Muslimi.

[5]Muslimi.

(Visited 310 times, 1 visits today)
Top