Domingo, 26/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur njeriu ngrihet në mëngjes, shpejton drejt tij engjëlli dhe shejtaniKur njeriu ngrihet në mëngjes, shpejton drejt tij engjëlli dhe shejtani

Disa dijetarë të tjerë kanë thënë: Kur njeriu ngrihet në mëngjes, shpejton drejt tij engjëlli dhe Shejtani. Nëse përmend Allahun duke e madhëruar (Allahu ekber), falënderuar (el-hamdulil-lah) dhe njësuar (la ilahe il-lallah), engjëlli e përzë Shejtanin dhe e merr njeriun në kujdestari. Nëse gdhin ndryshe, atëherë atë e merr nën kujdestari Shejtani.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Top