Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur njerëzit flasin keq për ty

Kur njerëzit flasin keq për ty

sfida
Kur njerëzit flasin keq për ty dhe të ngushtohet gjoksi atëherë largoje këté mërzi me;

1-Fjalën SUBHANALLAH UE BI HAMDIHI, dhe
2- Me namaz.
——-
Allahu thotë:
“Ne e dimë mirë që të ngushtohet zemra për atë që thonë ata. Madhëroje Zotin (subhanallahi ue bi hamdihi) dhe bëhu prej atyre që falin namaz”
(Hixhër: 97-98)

(Visited 127 times, 1 visits today)
Top