Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur ndonjëri nga ju dëshiron t’i afrohetgruas së tij për të bërë marrëdhënie intime, le të thotë këtë lutje shejtani kurrë nuk do ta dëmtojë atë

Kur ndonjëri nga ju dëshiron t’i afrohetgruas së tij për të bërë marrëdhënie intime, le të thotë këtë lutje shejtani kurrë nuk do ta dëmtojë atë

Ibën Abasi (Allahu qoftë i kënaqur me të) transmeton se i Dërguari i Allahut alejhi selam ka thënë:
“Kur ndonjëri nga ju dëshiron t’i afrohetgruas së tijpër të bërë marrëdhënie intime, le të thotë: “Bismilah, Allahume xhennibnesh-shejtan, ve xhennibish-shejtane ma rezaktena!” (Me emrin e A.llahut, o Allah, na e largo djallin prej nesh dhe prej atij që do të na furnizosh me të!) Nëse nga ajo marrëdhënie është e caktuar që të kenë fëmijë, shejtani kurrë nuk do ta dëmtojë atë. ”
Buhariu dhe Muslimi.

(Visited 299 times, 1 visits today)