Terça-feira, 20/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur ndjen dhimbje ne trup si duhet te veprosh?

Kur ndjen dhimbje ne trup si duhet te veprosh?

Kur ndjen dhimbje ne trup si duhet te veprosh?

Ne nje hadith te sakte, i Derguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) thote: “Vendose doren tek vendi ku te dhemb ne trup dhe thuaj: Bismilah (tri here), pastaj thuaj shtate here: “Eudhu bilahi ue kudratihi min sherri ma exhidu ue uhadhiru.” (Kerkoj mbrojtje tek Allahu dhe tek Fuqia e Tij, nga e keqja e asaj qe ndiej dhe ruhem prej saj). [Muslimi]. Ne nje version te Tirmidhiut thuhet: “Largoje doren, pastaj perserite kete veprim ne numer tek.”

(Visited 819 times, 1 visits today)
Top