Sábado, 19/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaje këtë lutje

Kur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaje këtë lutje

Kur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaj:
“Ja hajju ja kajjum, birahmetike estegijthu.” (Sa më shpesh).
“O i Përjetshëm dhe Mbajtës i gjithçkaje! Kërkoj ndihmë te mëshira Jote!

 

(Visited 598 times, 1 visits today)
Top