Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur inatosen femrat ato ngjasojnë me foshnjat

Kur inatosen femrat ato ngjasojnë me foshnjat

“Nëse bashkëshortja juaj është inatosur mos debato me të dhe mos i merret fjalët e saja
me seriozitet sepse kur inatosen femrat ato ngjasojnë me foshnjat të cilat kur inatosen kanë nevojë për përqafimet tona. Andaj kundërvihuni ndaj inatosjës së tyre me përqafime dhe butësi.”

[Ahmed Esh-Shugejri]

(Visited 166 times, 1 visits today)
Top