Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

“Kur Iblisi takohet me ushtritë e tij dhe bisedojnë, asgjë nuk i gëzon më shumë sesa tri gjëra

“Kur Iblisi takohet me ushtritë e tij dhe bisedojnë, asgjë nuk i gëzon më shumë sesa tri gjëra

Ibn Kajjimi (Allahu e mëshiroftë) shkruan: “Njëri prej brezave të parë të muslimanëve tha: “Kur Iblisi takohet me ushtritë e tij dhe bisedojnë, asgjë nuk i gëzon më shumë sesa tri gjëra:
1. Besimtari që ka vrarë një besimtar tjetër.
2. Njeriu që vdes në kufër (mosbesim).
3. Zemra e cila frikohet nga varfëria.”
️(Tarik El-Hixhratejn, 1/33)