Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur Iblisi mblidhet me ushtrinë e tij nuk gëzohen më shumë se sa për këto tre gjëra

Kur Iblisi mblidhet me ushtrinë e tij nuk gëzohen më shumë se sa për këto tre gjëra

Imam Ibn el Kajim ka thënë :
Njeri prej të parëve tanë ka thënë :
Kur Iblisi mblidhet me ushtrinë e tij nuk gëzohen më shumë se sa për këto tre gjëra ;
Besimtari qe vret besimtarin
Burri I cili vdes në kufer (mohim)
Dhe zemra që ka frikë nga varfëria.
(Tarık el Hixhretejn )

(Visited 134 times, 1 visits today)