Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KUR I JEPET ÇDO GJËJE VLERË?!

KUR I JEPET ÇDO GJËJE VLERË?!

libri

Nganjëherë të duket se mirësitë që i bën mbeten të pavërejtura dhe të pavlerësuara! Apo në bazë, nga ti të papritura dhe të paparamenduara.
Kjo të bën të ndjehesh në vetvete, se gjithë atë që e ke bërë, apo që e bën, apo që mendon ta bësh, nuk ka vlerë.
Deri kur kështu?!
Kjo vlen deri atëherë kur ta lexosh ajetin: “Ju atë që e veproni nga mirësitë Allahu është në dijeni për të”.
Këtu i jepet çdo gjëje vlerë dhe rëndësi! Edhe atë çfarë vlere!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 111 times, 1 visits today)