Terça-feira, 30/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KUR I JEPET ÇDO GJËJE VLERË?!

KUR I JEPET ÇDO GJËJE VLERË?!

pamje

 

Nganjëherë të duket se mirësitë që i bën mbeten të pavërejtura dhe të pavlerësuara! Apo në bazë, nga ti të papritura dhe të paparamenduara.

 

Kjo të bën të ndjehesh në vetvete, se gjithë atë që e ke bërë, apo që e bën, apo që mendon ta bësh, nuk ka vlerë.

 

Deri kur kështu?!

 

Kjo vlen deri atëherë kur ta lexosh ajetin: “Ju atë që e veproni nga mirësitë Allahu është në dijeni për të”.

 

Këtu i jepet çdo gjëje vlerë dhe rëndësi! Edhe atë çfarë vlere!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 73 times, 1 visits today)
Top