Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur i Dërguari i All-llahut , s.a.v.s. vizitonte të sëmurin , i vente dorën në ballë e kurajonte dhe thoshte këtë lutje

Kur i Dërguari i All-llahut , s.a.v.s. vizitonte të sëmurin , i vente dorën në ballë e kurajonte dhe thoshte këtë lutje

Kur i Dërguari i All-llahut , s.a.v.s. vizitonte të sëmurin , i vente dorën në ballë e kurajonte dhe thoshte këtë lutje:
“O Zoti ynë, largoje sëmundjen , O Zot i njerëzve, bëre të shëndosh, Ti je Ai që shëron, , nuk ka shërim pa ilaçin Tënd, shërim me të cilin sëmundja ndalet. (fq. 78)

(Visited 167 times, 1 visits today)
Top