Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur grindet me ty të done ty!

Kur grindet me ty të done ty!

te don

Kur e vëren një njeri se nuk qan, dije se ai është i dobët.

Kur e vëren një njeri se nuk flet, dhe kur flet, flet me ngutësi, dije se ai është i mbyllur në vetvete.

Kur e vëren një njeri se flen më shumë se gjysmë dite, dije se ai është në vuajte.

Kur e vëren një njeri se qesh shumë, edhe atë qesh për gjëra të kota, dije se ai është i pikëlluar.

Kur e vëren një njeri se gjithmonë grindet me ty, dije se ai të donë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 167 times, 1 visits today)
Top