Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur eshte nje produkt organik, konvencional dhe i modifikuar gjenetikisht (GMO)?

Kur eshte nje produkt organik, konvencional dhe i modifikuar gjenetikisht (GMO)?

Kur eshte nje produkt organik, konvencional dhe i modifikuar gjenetikisht (GMO)? Mesoni dhe behuni kliente te zgjuar:
-Nese produkti ka 5 shifra dhe fillon me 9, atehere kemi te bejme me nje produkt organik, te shendetshem.
– Nese produkti ka 5 shifra dhe fillon me 8, kemi te bejme me nje produkt te modifikuar gjenetikisht (GMO).
– Nese produkti ka 4 shifra dhe fillon me 4, kemi te bejme me nje produkt konvencional, pra qe eshte i rritur me kimikate dhe pesticide.

(Visited 202 times, 1 visits today)