Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur është momenti më i mirë për mardhënie intime dhe kur duhet anashkaluar ?

Kur është momenti më i mirë për mardhënie intime dhe kur duhet anashkaluar ?

Më mire është njeriu të ketë marrëdhënie intime pasi që ushqimi i ngrënë të jetë përpunuar dhe kur trupi është stabil, as i ftohtë e as i nxehtë, as i zbrazët e as i mbushur, por nëse vërtet njeriu ka nevojë të madhe për të, atëherë është më mire të bëhen marrëdhinet intime me barkun plotë se ta frenojë veten nga akti seksual. Transmetohet se Ibn Omeri ka bërë marrëdhënie intime vetëm pas ushqimit.
Marrëdhëniet seksuale duhet anashkaluar kur njeriu është i lodhur, i pikëlluar, i pakënaqur ose pass marrjes së barnave. Duhet praktikuar vetëm atëherë kur ka dëshirë të madhe për të, që nuk është shkaktuar me qëllim nga disa skena ose mendime erotike.
Kjo duhet të jetë si rezultat i tepricës së spermatozoidëve.

(Visited 447 times, 1 visits today)
Top