Sexta-feira, 14/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur errësohet, mblidheni fëmijët tuaj(mos i lejoni ata që të dalin jashtë)

Kur errësohet, mblidheni fëmijët tuaj(mos i lejoni ata që të dalin jashtë)

KA THëNë PEJGAMBERI SAL-ALL=LLAHU ALEJHI VE SELEM
Kur errësohet, mblidheni fëmijët tuaj(mos i lejoni ata që të dalin jashtë),sepse shejtanët fillojnë të shëtisin në terrin e natës. Mbyllani dyert e thoni BISMIL-LAH,sepse shejtanët nuk mund të prekin diqka, që është bërë me emrin e ALL-LLAHUT i mbuloni enët, duke thënë BISMIL-LAH, qoftë edhe me diqka simbol-like. kur të flini,i fikni dritat (dhe zjarrin) qirijnt.

(Visited 1,296 times, 1 visits today)
Top