Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur errësohet ja cka duhet të bëni ,kujdes ruani fëmijet

Kur errësohet ja cka duhet të bëni ,kujdes ruani fëmijet

Pejgamberi (salall-llahu alejhi ue selem) thotë: “Kur errësohet, mblidhini fëmijët tuaj (mos i lejoni ata që të dalin jashtë), sepse Shejtanët fillojnë të shëtisin në terrin e natës. Mbyllini dyert e thoni Bismil-lah, sepse Shejtanët nuk mund të prekin diçka, që është bërë me emrin e Allahut.

I mbuloni enët, duke thënë Bismil-lah, qoftë edhe me diçka simbo-like. Kur të flini, i fikni dritat (dhe zjarrin).”

(Visited 141 times, 1 visits today)
Top