Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur e dëgjon emrin Allah, çka do të thotë kjo për ty ?

Kur e dëgjon emrin Allah, çka do të thotë kjo për ty ?

 

Kur e dëgjon emrin Allah, çka do të thotë kjo për ty o vëlla e motër? A po përmendet dikush që e heq lehtë qafe? Këtë gjë duhet ta kuptojmë seriozisht. Betohem se duhet ta kuptojmë më seriozisht se jeten që e kemi! Më seriozisht se oksigjenin dhe ushqimin! Më seriozisht se fëmijun tënd! Ngase nuk luhet me këtë çështje. Pse Allahu është durimtar me neve, pse Allahu është i mëshirshëm ndaj neve, kjo nuk do të thotë se kjo çështje është hajgare. Andaj, çdo ditë kur të zgjohesh, e para gjë që duhet të të kujtohet është, çfarë i kam unë borxh Allahut sot.

Hoxhë Enis Rama

(Visited 208 times, 1 visits today)