Terça-feira, 1/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur dëshiron të flesh thuaje këtë

Kur dëshiron të flesh thuaje këtë

 

Pejgamberi sal-lAllahu alejhis ve selam kur dëshironte të flejë e vente dorën e tij të djathtë nën faqe dhe thoshte:

All-llahumme kini ?adhabeke jevme teb`athu ?ibadeke (3 herë).

O Zoti im, më ruaj prej dënimit Tënd, ditën kur do t`i ringjallësh robërit Tu.

(Ebu Davudi 4/311 “Sahih Et-Tirmidhi” 3/143).

(Visited 200 times, 1 visits today)
Tags:
Top