Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KUR DASHURON, DASHUROI SHPIRTRAT E JO TRUPAT!

KUR DASHURON, DASHUROI SHPIRTRAT E JO TRUPAT!

11659369_1605800059689926_3118347886738769683_n

KUR DASHURON, DASHUROI SHPIRTRAT E JO TRUPAT!

 

Nëse një ditë nga ditët dashuron..

 

Mos dashuro për hir të bukurisë së fytyrës apo zërit të ëmbël!

 

Mos dashuro për hir të mendjes së mençur apo oratorisë.

 

Mos dashuro për hir të pasurisë apo pozitës dhe autoritetit.

 

Sepse:

 

E para është pasion.

 

E dyta është mahnitje.

 

E treta është materializëm.

 

Por, dashuria jote le të jetë për hir të Allahut.

 

Ajo le të jetë shpirtërore e pastër, ku në të do mundesh të gjesh çiltërsinë që të bën të shkosh pas atij që e dashuron dhe asnjëherë të mos duash tjetër!

 

Vetëm se kështu nuk përfundon dashuria, kur dashurojmë shpirtrat e jo trupat!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 140 times, 1 visits today)