Sábado, 23/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Kundra dhimbjeve të kokës

Kundra dhimbjeve të kokës

Kundra dhimbjeve të kokës

sidri

 

Zihen 5 gjethe sidri në një enë të vogël dhe me ujin e zier lahet koka duke bërë masazh në të. Kjo përdoret sa herë që personi ka dhimbje koke.

Hedhja e një sasije uji të zakonshëm, në një kovë apo enë që mjafton për larjen e kokës dhe 50 gr nga sidëri i bluar hidhen mbi ujë, pasi përzihen mirë me njera-tjetrën lahet koka duke bërë dhe pak masazh në të. Kjo përdoret sa herë që pesoni ka dhimbje koke.
Kujdes: është mirë që gjatë larjes së kokës të kihet kujdes mos të futet ndonjë gjë nga kjo përzierje në sy sepse është djegëse. Lexo me teper per sidrin

dhembje koke